Циклене | Дениел Паркет

Обадете ни се

0878 96 80 80

Пишете ни на

ЗА НАС

Дениел Паркет - Lagler Trio

Кои сме ние...

Фирмата е специализирана в извършването на професионални паркетни услуги - циклене на паркет, подреждане, фугиране. Успяваме да се справим еднакво добре както с реставрирането на стар паркет и дюшеме, така и с нови подови настилки. Фирма "Дениел Паркет" предлага високо качество, достъпни цени и изключителни резултати. Може да научите повече за услугите, които предлагаме.


Технологично оборудване

Работим с професионални немски тридискови машини ТРИО на Льоглер, които работят при напълно безпрахово циклене. Това ни позволява да достигнем високо качество и прецизност в цикленето на паркета, като при това предпазваме Вашите помещения. Всички наши клиенти са най-добрата ни реклама за перфектните резултати от нашата дейност.

Изберете качество, което не всеки майстор може да постигне на напълно конкурентни и реални цени.

Дениел Паркет - монтаж, циклене, лакиране на паркет

Циклене

Използването на професионална тридискова машина Трио позволява постигане на идеално гладка и много фино полирана повърхност на положения паркет, напълно безпрахово.

Дениел Паркет - монтаж, циклене, лакиране на паркет

Подреждане

Извършва се с цел събиране на фугите, премахване скърцането на паркета. За постигане оптимални резултати се препоръчва при пренареждане паркетът да се лепи за подовата замазка.

Дениел Паркет - монтаж, циклене, лакиране на паркет

Фугиране

Фугирането е процес, при който се запълват фугите между паркетините със специална смола, примесена с трици. Фугирането се извършва след циклене и преди финото шлайфане.

Дениел Паркет - монтаж, циклене, лакиране на паркет

Продажби

Ние предлагаме богато разнообразие от подови настилки на изключително изгодни цени, като работим директно с производители и вносители, без надценка.